Gabriel Curcudel- Krumel Founder of Advert Point

      Krumel este fondatorul Advert Point, o companie ce ofera servicii de optimizarea site-urilor web si promovarea lor in motoarele de cautare. Totodata, el este si editor Dmoz si Musicmoz pentru sectiunile in limba romana din 2004.

       Sustine proiecte precum SEO Point ( subdivizie de optimizare web a Advert Point), Seo Romania ( observator a ceea ce se intampla pe .ro ), SEM Point ( blog de advertising pe motoarele de cautare si ecommerce, momentan  subdivizie Search Engine Marketing a Advert Point). Krumel este cofondator Oameni din online, o comunitate de profesionisti bazata pe schimbul de informatii, experiente, networking, implicata activ in cresterea si educarea mediului online romanesc. In calitate de consultant,

      Krumel ofera servicii in domeniile Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM) si Ecommerce (analiza onpage, UX, CRO, CX, WA, IA). Este unul dintre specialistii din online invitat frecvent in calitate de speaker la evenimente de specialitate: Online Career Day Iasi, Link your business, Marketing 24/7 Sibiu, IMTO, Plan IT!, SEO Trafic Meet-UP, TeCOMM – eCommerce 100%  si membru in juriul GPeC.