Search Marketing Seminar - 23-24 Oct. 2012

Invata secretele succesului online la SUPERWEEK 2012 Search Marketing Seminar

 

SUPERWEEK este conferinta profesionistilor care isi iubesc munca. In 2011, Superweek a luat forma unui eveniment care se axeaza pe Seach Engine Optimization, Pay-Per-Click si Analytics, fiind dedicat in special membrilor industriei online search-ului.

 

Seria de conferinte a luat nastere in 2011, la Grand Hotel din Galyateto, Ungaria, cu SUPERSEO - prima din ciclul 'super-conferintelor'. Intr-o atmosfera relaxata de iarna, conferinta i-a avut ca speakeri pe Gerenyi Gabor - Index.hu, Varga Peter - Longhand.hu, Nebehaj Viktor - Google Dublin, Banoczy Zoltan, Turk Istvan - Mosquito – membri marcanti ai industriei SEO. Invitatii au discutat despre white seo, modalitati de protejare importriva web-spam-ului, e-commerce dar si importanta existentei unui expert SEO in cadrul oricarei companii care urmareste sa urce culmile succesului online.

 

In cadrul sesiunilor de mese rotunde, participantii au putut interactiona direct prin intrebari si raspunsuri de la si pentru specialisti, pentru a oferi publicului sfaturi de dezvoltare a unui plan complet de optimizare pentru motoarele de cautare. Printre invitatii sesiunii din Ungaria a SUPERWEEK 2012 se numara 10 angajati Google plus un numar de consultati independenti si experti, printre care Nick Mihailovksi - Google Analytics, Justin Cutroni - Cardinal Path, Emer Kirrane si Julien Coquet - Yahoo! Analytics si Caleb Whitmore - Analytics Pros.

 

"Conferinta e fantastica, iubesc sloganul 'Data beats opinion'! Cred cu tarie ca sunt multi oameni in lume si parerea lor difera de la om la om deci recomand ca toata lumea sa foloseasca datele cat mai eficient pentru a lua cele mai bune decizii." - Nick Mihailovski (Google Senior Developer Programs Engineer) despre SuperWeek pentru Google Analytics TV.

 

Sub sloganul 'Data beats opinion', SUPERWEEK 2012 din Ungaria s-a focusat pe treimea web-marketingului – SEO, PPC si Analytics. Avand peste 60 de sesiuni de prezentari si workshop-uri in 5 zile de conferinta, SUPERWEEK a devenit deja un punct de interes pentru specialistii web. Subiectele de interes s-au axat pe secretele Google Analytics, e-commerce sau web mobile.

 

SUPERWEEK Search Marketing Seminar & Workshop, editia Romania 2012, inseamna doua zile de conferinta dedicate in continuare SEO, PPC si Analytics. La Hotel International din Sinaia, in perioada 23-24 octombrie, firma Cylex a adus la un loc o serie de speakeri cu renume din lumea online-search-ului de pe plan local si international precum Gary Ilyes, Bogdan Suvar - Google Zurich, Cristian Ignat - 2parale, Banoczy Zoltan, Olivian Breda - Lumea SEO PPC, W. Szabo Peter, Gabriel Curcudel - Krumel, Ionut Munteanu - Webdigital, Aurelian Popa, Liviu Taloi - Web Audit, Membrii Search Quality Alliance (Michael Schwarz, Sébastien Monnier), Radu Cioplea - Improove, Elena Pop - ICAP.

 

Pentru prima data in Romania, participantii au ocazia de a interactiona direct cu membrii echipei Search Quality Alliance. Totodată în cadrul Google-Room-ului, participanții vor putea interacționa direct cu angajatii Google-Zurich care vor da sfaturi de optimizare, de imbunatatire a prezentei online si vor oferi analize personalizate pentru publicul prezent. Printre temele de prezentare SUPERWEEK 2012 Search Marketing Seminar se numara mituri SEO, optimizare pentru adult site-uri, local search in 2013, analiza link-urilor, penalizari Google, eficienta in Analytics, rebranding si multe altele.

 

Conferinta SUPERWEEK doreste sa continue succesul inregistrat pana acum prin a oferi analize si sfaturi de la experti pentru experti, companii, dar si pentru publicul larg. 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf04
sfy39587stf03